Fem grunde økonomi vil Crash og vil ophold styrtede

Hvis den amerikanske økonomi skal sammenfattes i ét ord, ville ordet være uholdbar. Fra ret programmer til handel underskud, kan ikke den amerikanske økonomi fortsætte på ubestemt tid på sin nuværende kursus. Desværre ændre kurs er vanskelig og politisk umuligheder giver hurtigt måde at matematiske umuligheder. Økonomien vil snart komme ansigt til ansigt med problemer, der ikke kan løses, og det vil gå ned. Styrtet bliver større og inddrive fra det vil tage mange årtier.
Den svage Dollar
Stor handel og budget underskud har svække dollaren i de sidste par år. Dollaren er faldet 30% mod euroen og 20% mod yen. Med krigen mod terrorisme og billige oversøiske arbejdskraft er det usandsynligt, at dollaren vil ende sin dias enhver tid snart.
Den eneste grund til at dollaren ikke har faldet yderligere er endnu, at lande, der er afhængige af eksport til USA har afstivningsmateriel det kunstigt. De har været at købe op dollar baseret aktiver så hurtigt som de kan for at opretholde en stærk dollar og høj beskæftigelse i deres hjemlande.
Denne dollar afstivningsmateriel vil snart ende da det bliver klart, at det amerikanske aktiemarked og fast ejendomsmarked er begge meget over værdsat. Så godt, er det klart, at statsobligationer ikke betaler nok interesse at selv dække en svækkelse af dollaren. Kort sagt, har de Forenede Stater nået sit kreditmaksimum.
Som udlændinge står dilemma af høj arbejdsløshed eller meget risikabelt og urentable investere i USA, vil systemet begynde at falde fra hinanden. Hvis udlændinge forsøger at fortsætte spillet af handel varer og tjenesteydelser for gæld, vil problemet kun vokse. På et tidspunkt udenlandske valutaer vil styrke og dollaren vil svække drastisk.
Når denne devaluering sker, er vi alle i for en bekymrende wakeup call. Den amerikanske regering vil være i stand til at låne til en brugbar rente. Forbrugerne vil kunne betale tilbage gæld, endsige købe nye ting.
Livsstilen af amerikanske borgere vil falde drastisk. Den gennemsnitlige familie på fire vil have mister omkring $6500 i købekraft bare at fjerne handelsunderskuddet. Det omfatter ikke engang de penge, som ville være forpligtet til at betale tilbage årtier af kroniske handelsunderskud. Det omfatter også, ikke $6000 i ekstra skatter, der ville være behov for at lukke budgetunderskuddet.
Udlandet, vil ting også være slemt. Arbejdsløsheden vil stige drastisk i Asien som den amerikanske økonomi ikke længere kan absorbere hundredvis af milliarder af dollars i eksporten. Kina og andre udviklingslande vil sandsynligvis lider af civile uroligheder på grund af ledighed problemer.
Affyret af boligboblen
Traditionelt, udgifterne til et hjem bør være mellem to og tre gange brutto årlige indkomst af sin husstand. I mange amerikanske markeder er forholdet mellem boliger indkomst mere som fire, fem eller endda otte gange.
Disse nøgletal er kun mulig på grund af meget lave renter og rimeligt stabil beskæftigelsesniveauer. Den svage dollar eller endda en rask leg kunne nemt pop boligboblen. Når det springer, vil ting få meget rodet.
Boblen brast vil begynde med en stigning i realkredit eller arbejdsløshedsprocenten. Det vil blive fulgt af en stigning i tvangsauktioner og et fald i huspriser. Snart vil banker begynde at miste penge, som afskærmet homes ikke tjene penge nok til at dække udestående saldi. Til sidst vil Freddie Mac og Fannie Mae være i alvorlige problemer.
Investorer, der har købt realkreditlån vil også være i alvorlige problemer. Gruppen af taberne vil variere fra pensionsordninger til oversøiske virksomheder.
Kombineret med den svage dollar, vil affyret af boligboblen have større indvirkning på økonomien. Aktiemarkedet vil dø og folks opsparinger vil forsvinde natten over.
Terrorisme
Et betydeligt fald i dollar og sprængfyldt af boligboblen vil ske uanset et terrorangreb. Et angreb vil helt sikkert fremskynde processen dog. Desuden et angreb ville være så dyrt, direkte og indirekte at investeringer i USA kunne forsvinde.
De psykologiske og økonomiske omkostninger ved et større terrorangreb ville sandsynligvis være værre nu end under September 11th. Dette ville være tilfældet, fordi vi har paraderne og forsvare mod angreb ville næsten se forgæves.
Som mange eksperter har sagt, er et angreb et spørgsmål om Hvornår ikke hvis. Forhåbentlig terrorister vil ikke 100% af tiden, men vi ved alle, at det er umuligt.
Olie
Oliepriserne vil helt sikkert være et problem, når dollaren svækker, men i dette afsnit vil jeg gerne fokusere på de langsigtede udsigter med hensyn til olie. Jeg hævdede, at den kommende crash ville sidste årtier, og olie er en væsentlig årsag til hvorfor.
Forestil dig, at din bedstefar forladt dig nogle arealer, der ender med at have olie på den. Du beslutter dig at udvikle landet og holde styr på dine olieproduktion. Hvis du skulle graf olieproduktionen vil det starte på 0 tønder om året. Dette ville være tilfældet, fordi du ville have nogen wells gravet.
Når du begynder at tilføje wells ville mængden af produceret olie stige. Der ville være et punkt, hvor du har gravet alle dine brønde og produktion ville starte til niveau. Til sidst brøndene ville begynde at løbe tør og produktionen vil begynde at falde hvert år. Endelig ville der så lidt olie, det ikke ville være økonomisk hensigtsmæssigt at udvinde det og du ville have nogen produktion.
Grafen for olieproduktion ville ende med at ligne en klokkekurve. Du starter med 0 tønder om året og slut med 0 tønder om året. På et tidspunkt i midten ville du ramt peak oil. Det ville være året hvor du havde de fleste produktion.
Hvis du tænker på de 48 sammenhængende amerikanske delstater som et stort oliefelt, ramte det peak oil i 1970 ‘ erne. Efter dette tidspunkt, er olieproduktion faldet som antallet af ozonnedbrydende wells begyndte at overtal antallet af nye brønde.
Hvis du skulle tænke på med hele verden som et oliefelt, har det ikke slå peak oil endnu. Det er svært at vurdere når det sker, men de fleste vurderinger er mellem 2006 og 2036. Uanset hvornår peak oil faktisk hits, er det vigtigt at indse, at olieproduktionen vil niveau i de kommende årtier og vil muligvis begynde at falde.
Trods en udjævning af udbud, vil efterspørgsel vokse dramatisk i de kommende årtier. Selv med økonomiske problemer og teknologisk innovation bliver efterspørgslen for meget for olieproducenter til at opfylde. Industrialiseringen af Kina og Indien vil være en væsentlig årsag til denne øgede efterspørgsel.
Ubalance mellem udbud og efterspørgsel vil gøre olie eksportører rig og olie importører som USA, Europa og Japan fattige. Det vil dræbe dollaren og vil tilføje til inflationsraten, som vil henvende absurd niveauer. Det vil være som i 1970 ‘ erne undtagen værre, og det vil vare på ubestemt tid.
Generationsskifte problemet
USA havde et baby boom efter Anden Verdenskrig 2 og derefter havde en baby buste start i 1960 ‘ erne. Resultatet af disse demografiske ændringer er, at der snart vil være et uforholdsmæssigt stort antal af gamle mennesker.
De uforholdsmæssigt gamle befolkning skaber to hovedproblemer. Et er, at udgifterne til ældrepleje vil stige på grund af deres øget numre. Andet problemet er, at ældre bliver stadig mere magtfulde, som de øger i tal. Resultaterne vil være mere samlede pensionister og flere fordele for hver pensionist.
I de kommende årtier problemet generationsskifte vil blive enorme. Udgifterne til Medicare, socialsikring og offentlige pensioner godt begynde at dværg indgående afgifter. De efterfølgende underskud vil forlade regeringen med umuligt valg. Man ville være at øge skatter over 100%. Et andet valg ville være politisk umuligt skæring af fordele. En tredje og mest sandsynlige valg ville udskrivning af penge til at dække de enorme underskud.
Anyway vil du slice problem slutresultatet være årtier med høj inflation, høje skatter og høje politiske uro.
Resumé
Mellem twin underskud og overvurderingen af amerikanske aktiver er en dollar korrektion en sikkerhed. En anden sikkerhed er sprængfyldt af boligboblen. På toppen af begge disse økonomiske visheder væve terrorisme som meget sandsynligt destructor af den amerikanske økonomi. De tre problemer vil sammen helt sikkert ødelægge USA ‘s økonomi i de kommende år.
I det lange løb vil problemer af oliekulminationen og demografi holde den amerikanske økonomi i ruiner i årtier efter det krak.
Hvornår vil det ske?
Jeg mener, at ulykken kunne ske nogen dag. Det kunne blive udsat for et par år hvis amerikanske skatteydere og husejere er villige til at gå endnu mere i gæld. Det er tænkeligt, fordi Japan og Europa kan være villige til at låne den amerikanske penge for at øge deres eksport. Den fortsatte mønster af gæld for varer og tjenesteydelser ikke kan vare mere end et par år før USA har brugbare mængder af gæld og har til at begynde at trykke penge.
Ud over fortsættelsen af gæld for varer og tjenester skal USA renten forbliver lav. Lave renter er meget usandsynligt, at ske, da dollaren svækker og udlændinge begynder at miste flere og flere penge på amerikanske investeringer.
Når udlændinge miste deres nerve til at investere i USA eller langsigtede rentesatser stige med mere end et par punkter, er spillet op. Boligboblen bliver uholdbar, folk vil gå konkurs, banker vil gå fallit, og økonomien vil gå ned.
Vil det være inflationær eller deflationær?
Jeg har givet dette nogle tanker og har konkluderet, at sammenbruddet vil være inflationær i første omgang. Boligpriserne vil falde en masse, men de fleste varer, tjenesteydelser og varer vil blive dyrere. Når USA begynder sin inflationært krak, vil resten af verden begynde at indtaste en deflationær. Til sidst den amerikanske dollar vil bunden og USA vil slutte sig til den deflatoriske depression. Enhver tilbagebetaling vil være trange ved generationsskifte problemet og peak oil problem.
Resten af verden lider af deflation fordi de vil ikke længere kunne køre handelsoverskud med USA. Dette vil efterlade verden med alt for mange varer og for få forbrugere. Resultatet vil være for meget business konkurrence, høj arbejdsløshed og lån har misligholdt.
USA vil lider af inflation, fordi det er i gæld. Dette er sandt af regeringen, virksomheder og forbrugere. Det er ikke af hensyn til beslutningstagere til at gøre det muligt for deflation. Inflationen vil fjerne gæld uden besværet med at skulle betale det tilbage. Deflation ville gøre gæld endnu mindre overskueligt og økonomisk ville ødelægge landet.
Ulempen til inflation er, at resten af verden vil kræve højere renter. Dette ville igen forlade regeringen med beslutningen at enten udskrive penge, eller skære udgifterne ned, hæve skatterne og øge Fed satsen. Jeg tror, de er mere tilbøjelige til at udskrive penge og jeg håber, de gør; Hvad artig er en god kreditvurdering, hvis du intet ejer. Jeg vil hellere os ejer vores jord, virksomheder og forbrugsvarer og forlade udlændinge med værdiløse papir end anden vej rundt.
Hvordan skal man forberede sig økonomisk og ellers?
Være ved godt helbred. Dette er meget vigtigt på ethvert tidspunkt, men især i dårlige økonomiske tider. Med sandsynligheden for, at civile uroligheder og konkurs institutioner, kan lægelige ydelser ikke opfylde efterspørgslen. Dette vil især være tilfældet når de store årgange begynder at gå på Pension.
Har et tæt socialt netværk. Med mulighed for arbejdsløshed og hjemløshed er at have folk omkring en god idé. Der vil sandsynligvis være nedskæringer i offentlige tjenester, som den forsøger at redde dollaren bliver værdiløse. Du kan derfor regne med regeringen under hårde tider.
Eje et brændstof effektiv og pålidelig bil. Olie og automobil priser vil sandsynligvis tendens opad som dollaren svækker. Samt, Sørg for at du ikke køber et dyrt SUV. Betalinger og gasomkostninger kan ødelægge dig økonomisk når økonomien går sydpå.
Ikke har rentetilpasningslån gæld. Hvis du har kreditkort gæld, betale det sig snart. Hvis du har og ARM til dit hjem, kan du tænke på at sælge det før boligboblen dukker. Tænk på alle dine ejendele, der kunne tages væk, hvis du kunne ikke længere betale din gæld. Hvad ville du have efterladt?
Tænk på leje. Selv hvis du har et fastforrentet realkreditlån, kan det være en god tid til at komme ud af boligmarkedet. Dette gælder især, hvis du er i en varm boligmarked.
Lad os antage at du har taget alle mine råd og nu lejer et hjem. Du kører en brændstof effektiv Kia, der er betalt ud. Du har en tæt familie og netværk af venner. Du spise dine grøntsager og jog regelmæssigt. Som et resultat af at sælge dit hjem, har du $50.000 i banken. Samt, har du $20.000 i din pensionsordning. Hvad skal du gøre?
Du skal eje ca $10.000 i fysisk guld. Dette ville være en forsikring mod meget dårlige tider eller hyperinflation. Du bør planlægge på at holde guld i år til at komme og sælger kun hvis du har brug for penge til at købe mad eller har nogle andre at trykke på behovet. Afhængigt af hvordan ende-af-the-worldish er det kan være en god idé at eje et par hundrede pounds af ris og et skydevåben med masser af ammunition.
Overveje at investere din pensionering penge i udenlandske aktier eller eventuelt afvikle det. Hvis du får en betydelig arbejdsgiver kamp for at bidrage til din pension konto, kan så du fortsætte. Ikke tilføje penge, der ikke matches dog.
Holde en nedstigning beløb i en opsparingskonto. Kontanter kan komme handy under hårde tider. Hvis inflationen spark i, vil du have de penge til rådighed til at købe højt forrentede investeringer.
Hvis du har alle dine gæld betalt ud, en pålidelig bil, nogle guld, og nogle penge i banken, kan så du overveje investere. Jeg vil anbefale at være konservativ og investere i guld eller olie virksomheder. Markedet vil sandsynligvis få meget flygtige for mange sektorer i økonomien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *