Konsolidering af gælden eller sikrede lån

Når folk er i gæld der er en række muligheder, der kan udforskes. Den bedste for dig virkelig afhænger af dine omstændigheder, og hvor meget gæld eller ukontrollabel gæld du er virkelig i. Den bedste måde at vurdere dette er at være ærlig over for dig selv. Få alle dine papirer ud og liste din gæld en efter en. På dette tidspunkt ikke gå glip af noget, fordi du føler ‘ vi kan håndtere, at en ‘. Kunsten at beskæftige sig med gæld er at se på hele billedet og beskæftige sig med det hele på en ærlig, åben og kritisk måde for at vælge det bedste køretøj til at forvalte og i sidste ende komme ud af gælden. Hvilket nogensinde måde du vælger at komme ud af gæld du skal være forpligtet til det. F. eks. en IVA eller frivillig aftale normalt planer omkring en femårsplan. Derfor skal også være forpligtet til de vilkår og betingelser i fem år for at komme ud af gælden. På den anden side kan en konsolidering af gælden sikret lån sættes op fra fem til tredive år. Den vigtige faktor med konsolidering af gælden sikrede lån er at føle sig trygge ved de månedlige afdrag, og at du kan forpligte sig til denne betaling uden at forlade dig kort. Hvis du lader dig selv kort du vil ende op snigende tilbage i gæld, som du låner bits her og der og ender tilbage på scenen en. I dette tilfælde mener jeg, at du skal sprede dine afdrag, så længe det tager at sikre den månedlige tilbagebetaling er ærligt overkommelige. På denne måde kan du begynde en frisk med din økonomi kun om dig selv med en månedlig tilbagebetaling og aldrig lade dig komme i gæld igen. Når du tager ud en konsolidering af gælden sikret lån, du skal virkelig se dette som en frisk start, en ny begyndelse på dit økonomiske liv, så når den sikrede lån er komplet skåret op alle disse kreditkort. Når lån annoncer og applikationer kommer gennem døren rip dem op. Men før vi går i detaljer om konsolidering af gælden sikrede lån lader se på alle de muligheder, du kan overveje at få dig ud af gæld for at sikre, at du har truffet den rigtige beslutning.

Konsolidering af gælden sikret lån

En gældskonsolidering sikret lån er en måde at fusionere alle dine gæld i en simpel månedlig betaling. Denne månedlige tilbagebetaling er ofte meget lavere end du vil betale for alle dine gæld i øjeblikket. Alle ville være tilfredse med lavere månedlige afdrag. Som tidligere nævnt kan du sprede dine afdrag over en længere periode, og ofte renten er lavere, ofte meget lavere! Vær dog opmærksom på, at hvis dit lån id over en længere periode, du vil være at betale renter over længere og så den samlede faktiske tilbagebetaling kunne i nogle tilfælde være større.

En IVA er kendt som trin før konkurs. Det vil påvirke din kreditværdighed i nogen tid, og derfor mener jeg, at denne Avenue bør udforskes kun, når et sikret lån eller andre gældsforvaltnings planer er utilgængelige for dig. En IVA er en officiel gæld tilbagebetaling plan, vipbanks der i de fleste tilfælde kan reducere den interesse, du betaler på din gæld, undertiden endda fryse gælden. Det kan undertiden reducere det samlede beløb af gæld, som du skylder. En IVA kan også give dig juridisk beskyttelse fra de virksomheder, du skylder penge til.

Gældsforvaltnings planer

Gældsforvaltnings planer er en uformel forhandlingsproces med dine kreditorer. Igen kan de fryse eller reducere den interesse, du betaler. De kan tilbyde udvidelser på din gæld tilbagebetaling vilkår eller perioder gælden er spredt over. Gæld Management planer kan også undertiden indebære at skrive off nogle af de gæld, du har. Du skal dog være opmærksom på, at disse også kan påvirke din kredit historie. De har også ofte udbydere heftig gebyrer skrevet ind på planen. Disse har ved nogle lejligheder bare øget de skyldige beløb dramatisk. Dette er blevet skjult for kunderne ved kun at koncentrere sig om forvaltningen af en månedlig tilbagebetaling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *