De bedste streamingtjenester: Sammenligning af Netflix, HBO Max, Peacock og meget mere

Surround:AI er en proprietær kunstig intelligens-teknologi udviklet af Yamaha, der analyserer scener i realtid og placerer hvert lydelement (såsom dialog, musik og omgivende lyde) korrekt i lydfasen i realtid og dermed forbedrer og optimerer lyden fra enhver streamingtjeneste, uanset hvilket lydformat der bruges. Tid til at få kaffen på! For det får du adgang til flere af NBC-biblioteket og Peacock originaler. Medlemskaber omfatter dine lokale ABC-, CBS-, FOX- og NBC-streams, ESPN, regionale sportsnetværk og meget mere. Bonus: På grund af Hulu’s tilbud med mange netværk, nogle serier ‘episoder stream dagen efter de luft på broadcast TV! Pris: Differentieret prisfastsættelse er $ 4.17 / måned ($ 49.99 / år) for adgang til film, annoncefri HD-episoder og tidlig adgang til nogle episoder; eller $ 8,33 / måned ($ 99,99 / år) for endnu tidligere adgang til alle episoder. Med et nyere fokus på originalt indhold har Netflix gjort det til et punkt at skabe mere binge-værdige shows end film, hvor antallet af film, der frigives, falder mellem 2010 og 2019 med over 1.400, ifølge tredjepartssøgemaskine FLIXABLE.

Dolby Atmos er en mere avanceret 3D-fordybende teknologi, der er tilgængelig i nogle AV-modtagere (såsom Yamaha AVENTAGE RX Series-modeller), film streaming tjenester men som tidligere nævnt tilbyder kun Amazon Prime og Netflix Atmos-kodet indhold. En anden mulighed er at bruge en AV-modtager med Surround:AI-kapacitet, f.eks. Yamaha AVENTAGE RX-A1080. Ligesom Netflix tilbyder Hulu masser af binge-værdigt indhold, plus det giver dig også mulighed for at tilføje live-tv til blandingen, svarende til YouTube TV, Sling TV og AT &T TV NOW℠. Til lydprodukter anbefaler vi, at du bruger en AV-modtager, der giver mindst 5,1-kanals surroundfunktioner, og som som minimum tilbyder Dolby Digital Plus.

Hver kan variere i både lyd- og videokvalitet og indstillinger – variabler, der har en direkte indflydelse på, hvordan du nyder dine yndlingsfilm og shows derhjemme. Med alle planer kan du downloade Netflix-appen på dine enheder for at se ubegrænsede film og tv-shows. For at se indhold i 4K UHD kræves følgende: et 60Hz tv (eller computerskærm), der er kompatibelt med Ultra HD-streaming, en 25 Mbps eller højere internetforbindelse og en Netflix-plan, der understøtter 4K HD-streaming. Førende afgift som det første selskab til at lade dig streame indhold (sammen med dvd’er med posten – husk dem?), Netflix tilbyder tusindvis af tv-shows og film. Tilbyder 5,1-kanals Dolby Atmos. 5.1-kanals surroundlyd er tilgængelig, hvis du lytter gennem Dolby Digital Plus (den etablerede standard for hjemmebiograf surround) med en kompatibel AV-modtager eller lydbjælke, der automatisk optimerer Dolby-kodet indhold.

Du kan også overveje et alt-i-en hjemmebiografsystem som Yamaha YHT-4950U, som inkluderer en AV-modtager og 5.1-kanals højttaleropsætning. Få mere at vide om webværtsmiljøet og operativsystemet. Nu hvor du ved, hvad hver større streamingtjeneste tilbyder, og hvordan du bedst optimerer dit system for at maksimere din visnings- og lytteglæde, vil dit næste binge-watching marathon være bedre end nogensinde. Inkluderet for Amazon Prime-medlemmer tilbyder Amazon Prime Video film og shows, der er tilgængelige til at streame, leje og købe. Hvis du går den vej, skal du sørge for at bruge HDMI-kabler (ikke optiske) og købe kvalitetshøjttalere, der er designet til surroundlyd.