Ejendomsplanlægning: Skattemæssige konsekvenser, modtagerbetegnelser og omkostninger

Der er flere trin involveret, når det kommer til ejendomsplanlægning. Lær mere om de skattemæssige konsekvenser, modtagerbetegnelser samt de omkostninger, der er forbundet med ejendomsplanlægning. Når du har lavet en ejendomsplan, kan du gennemgå den regelmæssigt. Dette er nogle nyttige tips. Du bør også overveje, hvor ofte du skal opdatere det. Du bør generelt opdatere det efter betydelige livsændringer som ægteskab, skilsmisse eller fødsel af et barn.
Trin involveret i ejendomsplanlægning

Ejendomsplanlægning henviser til oprettelse af juridisk bindende dokumenter, eksigible planer og andre ordninger, der fastslår, hvem dine modtagere vil være ved din død. Dine ønsker vil blive opfyldt, som du har til hensigt. Der vil blive udarbejdet dokumenter, der beskriver, hvordan aktiver vil blive fordelt mellem dine kære. Uanset hvor stor eller lille din ejendom er, er ejendomsplanlægning et vigtigt skridt for at sikre, at din elskede får det, de fortjener.
Ejendomsplanlægning kan have skattemæssige konsekvenser

Mens Internal Revenue Code dækker de vigtigste skattespørgsmål i ejendomsplanlægning, kan lovene i de enkelte stater have indflydelse på, hvordan din plan kan implementeres. Du skal muligvis overveje de statslige love, der påvirker, hvordan virksomheder oprettes, eller reglerne for succession. Det er vigtigt at evaluere de skattemæssige konsekvenser for din plan. Selvom skattelovgivningen med tilbagevirkende kraft virker usandsynlig, er det en god idé for ejendomsplanlægningen at undersøge, om der skal foretages ændringer inden 2021.
I ejendomsplanlægning udpeges modtagere

Modtagerbetegnelser er meget nyttige, men kan også være forvirrende for kunderne. Lad os antage, at Mary har $ 2 millioner aktiver og ønsker at give $ 1.000.000 til hvert af sine børn. Selvom hun har en fremragende advokat, er hun ikke sikker på, hvordan hun skal udføre sine ønsker. Hun er ikke sikker på, hvordan hendes børn ville reagere på de arveløse. I sådanne situationer er det afgørende at informere dine børn om dine intentioner og give så mange oplysninger som muligt.
Omkostninger til ejendomsplanlægning

De gennemsnitlige ejendomsplanlægningsomkostninger er mellem $ 1500 og $ 3,000. De gennemsnitlige omkostninger ved ejendomsplanlægning er mellem $ 1.500 og $ 3.000. Det hele afhænger dog af, hvor kompleks eller detaljeret din plan er. Omkostningerne kan variere fra hundreder til tusinder af dollars. En grundlæggende ejendomsplan kan koste et par hundrede dollars, mens andre vil bruge hundreder af dollars på en advokat. En avanceret plan kan være værd at overveje, hvis du har millioner af dollars at distribuere. Dette vil resultere i en højere pris end den gennemsnitlige person.
Sådan undgår du at lave fejl, når du planlægger ejendom

Når det kommer til ejendomsplanlægning, er der nogle almindelige fejl, du bør undgå. Hver ejendomsplan vil have sine egne unikke svagheder, men de deler alle nogle fælles egenskaber. Mens en plan med store fejl er mere sandsynlig end en, der ikke er, er det mindre sandsynligt, at den laver fejl. En plan, der ikke er så omfattende, er mere tilbøjelig til ikke at have nogen. Følg nedenstående trin for at sikre, at din ejendomsplan er så idiotsikker og sikker som muligt.