Ikke alle mæglere er skabt lige: 10 Tips til at finde en

Jeg har set hjem købere og sælgere mindre end tilfreds med REALTORS, der ikke giver dem serviceniveau, de følte, de fortjente. Hvis du tager dig tid til at finde et godt match, kan du finde din søgen efter et hjem til at være en berigende oplevelse. Her er nogle tip til evaluering af en EJENDOMSMÆGLER.

Hvis du er en sælger, skal du vælge en EJENDOMSMÆGLER, der vil annoncere din ejendom individuelt og udpræget.

En EJENDOMSMÆGLER skal have en varm, opdateret websted, der ændres for at afspejle markedet.

Tage hensyn til den travle livsstil af dagens fagfolk. Mener, at de fleste mennesker bruger internettet til at søge efter sommerhuse. Forstå en EJENDOMSMÆGLER tilstedeværelse på internettet er afgørende for deres effektivitet.

Hvis betaler Kommissionen er en kæmpe punkt med dig, finde en EJENDOMSMÆGLER, der vil være fleksibel.

Bruge en EJENDOMSMÆGLER med en national tilstedeværelse i markedet for fast ejendom. Analysere den EJENDOMSMÆGLER-websted som en indikator for dette.

Vælg en EJENDOMSMÆGLER med erfaring. Hvis de nyligt er licenseret, så spørg hvis EJENDOMSMÆGLER er i et mentorprogram.

Kontrollere den EJENDOMSMÆGLER licens ved at besøge din tilstands Institut for occupational professionelle web site. Du kan finde ud af hvis licensen er i god stående, læse om nogen klager eller undersøgelser, og se hvor længe EJENDOMSMÆGLER har fået licens.

Finde en EJENDOMSMÆGLER, der vil forskning og indhente oplysninger fra kilden. Dette omfatter besøger en skattekontoret eller courthouse til forskning ting som zoneinddeling eller kortlægning topografi af et hjem websted.

Spørg din EJENDOMSMÆGLER hvis de har adgang til mere end én flere notering Service (MLS) – Hvis dette er relevant i dit område. Adgang til flere MLS betyder øgede muligheder for at sælge dig ejendom til kvalificerede købere eller finde den hjem, der opfylder dine kriterier.

Åbne huse er ikke den måde at sælge boligen, så ikke blive blændet af en EJENDOMSMÆGLER, der er vært dem ofte. Ofte åbne huse tiltrække naboer og mennesker ikke endnu beredvillig hen til indkøbe.

Hvis du tager dig tid til at finde ud af mere om EJENDOMSMÆGLER du forventer at bruge, du kunne lande dig en drømmebolig, eller en dejlig net får på hjemmet du vil sælge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.