Udvikle en kredit genopbygning strategi

Overalt man ser kredit synes at være en væsentlig del af vores daglige liv, det bruges, hvis vi ønsker at købe et hus eller leje en lejlighed, købe en ny bil eller endda gå på indkøb for store vare merchandise. Med kredit er en vigtig faktor i vores liv, at antallet af forbrugere, der har dårlig til dårlig kredit er forbløffende, men disse folk kan genopbygge deres kredit til en god eller fremragende status, hvis de udvikler en strategi for at forbedre deres kredit.

Udvikle en kredit genopbygning strategi er ikke så kompliceret som det kan synes, men det kan være tidskrævende og processen kan være frustrerende. Beskæftiger sig med forbruger rapportering agenturer, de agenturer med ansvar for at opretholde kredit filerne af forbrugerne, kræver, at du kender de love, der gælder for disse agenturer og hvordan man bruger dem til din fordel. Federal Trade Commission har udviklet et sæt love, der beskytter forbrugerne, og den vigtigste af disse love er Fair Credit Reporting Act, denne lov giver forbrugeren ret til at sikre deres kredit rapport er korrekte og ajourførte.

Før enhver strategi kan udvikles, en fast forståelse af hvilke værktøjer er tilgængelige til at bistå i gennemførelsen af den udviklede strategi er afgørende, og den vigtigste af disse værktøjer er Fair Credit Reporting Act. Før du kan begynde at udvikle en strategi skal du vide, hvad F.C.R.A. giver forbrugeren kan om deres kredit rapport, og hvad er omfattet af dette handle:

Du har ret til at modtage en kopi af din kredit rapport. Kopi af din rapport skal indeholde alle oplysninger i filen på tidspunktet for din anmodning.

Du har ret til en gratis kopi af din kredit rapport, når din ansøgning er afvist på grund af oplysninger fra en forbruger rapportering agentur. Din anmodning skal fremsættes senest 60 dage efter modtagelsen af din benægtelse varsel.

Hvis du bestrider fuldstændigheden eller nøjagtigheden af oplysningerne i rapporten, bør du indsende en tvist med forbruger rapportering agentur, og det firma, der indrettede oplysninger til forbruger rapportering agentur. Både forbruger rapportering agentur, og leverandør af information er juridisk forpligtet til at idet tvist inden (30) dage.

Du har ret til at tilføje en kortfattet forklaring til din kredit rapport, hvis din tvist ikke er løst til din tilfredshed.

Dette er blot en oversigt over de love, der vedrører forbrugerne i Fair Credit Reporting Act, for komplet tekst gå til FTCS hjemmeside placeret på

Det første skridt i udviklingen af en handlingsplan er at vide hvad er indeholdt i din kredit-fil, og hvordan du læser filen. Vi foreslår, at du har en komplet kredit analyse udføres og resultaterne sendt til dig. Millennium kredit Service giver en kredit analyse Program, der kan analysere din kredit rapport og give forbrugerne en guide til hvad der skal rettes til at forbedre deres kreditvurdering at finde ud af mere om denne tjeneste og andre tjenester, der tilbydes af Millennium Kredit Service besøg deres hjemmeside på

Nu hvor du har en fast forståelse af hvilke oplysninger er indeholdt på din kredit rapport, og hvis du havde en analyse udført du har en generel idé om, hvordan at begynde at genopbygge bedre kredit, er det på tide at begynde at udvikle din strategi:

Først, gå gennem betænkningen og sikre, at alle de personlige oplysninger er korrekte, herunder CPR-nummer, adresse, beskæftigelse og navn. Denne information skal matche oplysninger om eventuelle fremtidige låneansøgninger.

Kontrollere alle konti indeholdt på filen kredit, Sørg for de er alle dine konti og hvis der er poster, der ikke er jeres liste dem som elementer til at være omstridte. Varer, ikke der jeres kan bestrides og agenturet har (30) dage til at korrigere eventuelle ukorrekte poster.

Tjek datoen for seneste aktivitet på alle negative konti, fordi de kun kan blive rapporteret til op til (7) år på din rapport og konkurser op til (10) år. Hvis elementer er ældre end den angivne tid du har ret til at få dem fjernet fra filen, men fristen begynder fra datoen for sidste aktivitet.

Disse er de første skridt skulle tages for at begynde at genopbygge dit kredit, hvis du har brug for enhver bistand eller føler, at opgaven er en smule meget, kan du altid leje en professionel kredit reparation selskab som Millennium kredit Service at gøre arbejdet for dig. Bare husk der er intet et kredit reparation selskab kan gøre for dig, at du ikke kan gøre selv, den eneste forskel er at disse virksomheder beskæftiger sig med forbruger rapportering agenturer hele tiden, og de giver en objektiv professionel attitude når reparation af deres kunder kreditere. Dette er vigtigt fordi det lindrer forbruger af hovedpine og frustrationer af aftale med forbrugeren reporting agenturer, men sørg for at ansætte en virksomhed, der bliver betalt for tjenester udført og kræver ikke up-front betalinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.