Badeværelse brusere – dine muligheder forklaret

Hvis du tænker på at ændre dit brusebad, du kan godt have kiggede rundt et par badeværelse butikker og blevet overrasket over antallet af valgmuligheder, du har. Selv vælge en bruser ventil kan være en forvirrende forretning så her er en guide til at fortælle dig, hvad der er hvad når det kommer til brusere.

Manuel bruser ventiler

Dette er den mest basale form af brusebad. De fleste manuel brusere har et enkelt håndtag kontrol, som du www.maleroversigten.dk bruger til at styre strømmen af vand og temperatur. De er meget enkle at bruge og som regel er ikke dyrt.

Termostatisk bruser ventiler

Den store fordel ved en termostatisk bruser ventil er, at det kan give en konstant selv temperatur og klare udsving i flow og temperatur af varmt og koldt vand-feeds. Mest termostatisk ventiler har ekstra anti-skolde sikkerhedsfunktioner og afbryde strømmen af vand koldt vand levering mislykkes.

Skjult og udsatte ventiler

Skjult / Exposed refererer til den måde, bruseren ventilen er monteret på væggen. En skjult brusebad ventil er indbygget i bruseren væggen, så at de fleste af ventilen er skjult og kun control grebene er synlige. En udsat ventil er monteret på bruseren væggen således at hele mekanismen er synlige. Mange brusebad ventiler kan monteres enten udsatte eller skjult.

Twin Shower ventiler

I modsætning til et grebs ventil har en dobbelt ventil to kontrolelementer, ét kontrolelement for sats af vandflow og et andet kontrolelement til vandets temperatur.

Tredobbelt bruser ventiler

En tredobbelt ventil har tre kontrolelementer; en for vandgennemstrømningen, en for temperatur og en tredje, som er normalt en omskifter. Diverter er nyttigt, hvis du har to brusehoveder. Det bliver mere almindeligt at have en fast brusehoved over bruseren og en håndholdt brusehoved såvel. Omskifter på en tredobbelt brusebad ventil kan du vælge hvilken bruser hoved vand føres til.

Sekventiel bruser ventiler

Dette er en vi får en masse spørgsmål om. En sekventiel ventil har en enkelt håndtag, der virker lidt ligesom knop på dit komfur. Når håndtaget er fuldt ud mod uret er bruseren slukket. Som du rotere armen det viser tænder bruseren. Med en sekventiel ventil “på” betyder fuldt ud på så du har fuld tryk med det samme. Som du rotere håndtaget yderligere øge du temperaturen i vandet og en maler Horsens.

Brusepaneler

En nylig nybegynder er brusepanel eller brusebad tårn. Dette er en enkelt enhed, der indeholder alt hvad du behøver for en sensationel bruser. Specifikationer variere men omfatter normalt et brusebad ventil (ofte termostatisk), en omskifter, en fast brusehoved, håndholdt bruser og flere krop jetfly. Brusepaneler er nemme at installere, men kan kræve ganske højt vandtryk til at arbejde godt, så kan du installere en bruser pumpe samt.

Tilpassede brusere

Disse dage, Bruser komponenter er standardiserede nok at du kan stort set vælge og vrage de dele, du vil oprette brusebad af dine drømme. Du kan vælge mellem hundredvis af bruser ventiler, omdirigeringsmaskiner og stopventiler, har flere hoveder, loft monteret hoveder, riser skinner, stive risers eller kroppen jetfly for at bygge præcis bruseren ønskede, individuelle og tilpassede til dine egne behov. Efter alt, hvordan kan man ellers vil du få et brusebad med 16 jetfly og en 12 tommer brusehoveder?

Elektrisk brusere

Elektrisk brusere varme vandet, som det passerer gennem bruseren, så de kun har brug for en kold vandforsyning så du har enklere VVS og behøver ikke nogen varmt vand til at køre dem. Elektrisk brusere er især populære i en-suiter.

Power-brusere

Power shower-brusebad er dybest set en bruser med en indbygget pumpe. Massagebruser behov både varme og kolde vandforsyning. Power-bruser varme ikke vand; Det pumper vand gennem og øget vandtrykket, giver dig en stærkere bruser. Power-brusere er ideel hvor du har lavt vandtryk, måske i en bungalow.

Så der har du det. Ikke helt alt hvad du behøver at vide om brusere, men en god start!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.