Kan købe grupper spare dig penge?

Lad mig give dig en kort historie af gruppen køber organisationer (GPO). De har eksisteret i årtier. Vil du vide, hvilke typer af virksomheder får de bedste priser på alle de varer og tjenesteydelser, de køber? Svaret er sundhedsfaciliteter. Ved du hvorfor? Jeg vil fortælle dig. Næsten alle sundhedsydelser facilitet i nationen, der gør en fortjeneste tilhører en købe gruppe. Den gennemsnitlige healthcare facility tilhører to gruppepolitikobjekter. Tusindvis af faciliteter slutte sig sammen til at forhandle kontrakter med deres leverandører. Kreditorer konkurrere aggressivt til at få tildelt gruppens kontrakter. Som følge heraf sparer hver gruppemedlem penge på alt, hvad de køber. Årlige medlemskab gebyrer spænder fra $250,00 – $20,000.00. Konceptet langsomt udvikler sig til andre industrier. I dag er der nationale gruppepolitikobjekter for universiteter, ingeniører, kabel-tv/satellit installatører og en for lille & Medium størrelse virksomheder. Mindre Helle har dannet på den lokale, statslige og regionale plan for en bred vifte af industrier.
Fordele og ulemper ved de nationale gruppepolitikobjekter
Fordelen for de nationale købe grupper er, at deres størrelse giver dem volumen at forhandle større rabatter med nationale leverandører. Men der er mange problemer med de nationale købe grupper. De har fået grådige og opkræve deres leverandører stigende procentdel af deres indtægter, der genereres af deres medlemmer. Dette reducerer mængden af de rabatter, der tilbydes til deres medlemmer. De nationale gruppepolitikobjekter foretager ikke sikkerhedskopiering af deres årlige medlemsbidrag med en pengene tilbage garanti på medlems besparelser. Nogle af disse gruppepolitikobjekter tvinge deres medlemmer til at bruge deres leverandører udelukkende. Dette har forårsaget en modreaktion mod Gruppepolitikobjekts, fordi medlemmerne måske tvunget til at bruge leverandører, der tilbyder fattige produkter og tjenester.
Fordele og ulemper ved de mindre GPO
Med undtagelse af et par stat Gruppepolitikobjekts de fleste ikke-nationale gruppepolitikobjekter er lokale. En gruppe af virksomheder i en by i et bestemt erhverv komme sammen og danne et Gruppepolitikobjekt. Fordelen er, at hvert medlem har sige i de kreditorer, der er valgt af Gruppepolitikobjektet. Anden fordelen er, at Gruppepolitikobjektet er gratis. Problemet er, at et par dusin medlemmer af et lokalt Gruppepolitikobjekt ikke har købekraft til at modtage fra leverandører, virkelig store rabatter. For at få et anstændigt niveau af volumen er alle medlemmer tvunget til at bruge de samme leverandører udelukkende. Medlemmerne har således ikke total frihed til at vælge deres leverandører. Det andre store problem it at det tager masser af tid og koordinering af medlemmer til at administrere GPO.
Der er én National GPO for små virksomheder, er gratis!
Hospitality købe Group, www.hospitality-buying-group.com, er en national købe gruppe til små & medium størrelse forretninger, som har en helt gratis levetid medlemskab. I modsætning til alle andre gruppepolitikobjekter opkræve gruppen gæstfrihed køber ikke deres leverandører eventuelle gebyrer eller provisioner på indkøb foretaget af deres medlemmer. Lad ikke navnet narre dig! Fokus for dette Gruppepolitikobjekt startede i restaurationsbranchen, men så mange ikke-gæstfrihed leverandører begyndte at deltage i dette Gruppepolitikobjekt, at enhver lille virksomhed ville være i stand til at bruge et vilkårligt antal gæstfrihed købe grupper af kreditorer. Medlemmer har total frihed af benytter GPO kreditorer eller ved hjælp af deres egne leverandører. Grundlæggeren af denne købe gruppe blev udvalgsformand for en sundhedspleje GPO i seks år. Dette Gruppepolitikobjekt er en tillægstjeneste for kunder i flere GPO leverandører. For at få en gratis levetid medlemskab til gæstfrihed købe gruppen alle du skal gøre er e-mail kundeservice på questions@hospitality-buying-group.com og fortælle dem, at overvejer du at blive kunde hos DHL Shipping Services eller CFOToday lønningsliste tjenester. Give dit navn, firmanavn, adresse, telefonnummer og faxnummer i e-mailen, og du vil blive tilføjet til Hospitality købe Group databasen. Du kan derefter straks begynde at kontakte de gæstfrihed købe gruppe leverandører efter eget valg og få adgang til GPO rabatter.
Når du vælger et Gruppepolitikobjekt overveje omkostningerne ved medlemskab, valg af leverandør, hvor længe de har været i branchen, og hvis du er tvunget til at bruge deres leverandører. For små og mellemstore størrelse virksomheder Hospitality købe Group er en god ingen risiko tilgang til at blive fortrolig med et Gruppepolitikobjekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.