Pensionering er en skræmmende Proposition hvis du uden en Plan, og kører ud af tid

De 75 millioner baby boomers nærmer sig pensionsalderen i dag, er mange:

Gæld redet

Alvorligt uforberedt til pensionering

Under finansieret

Uden en strategi

Dette er et meget alvorligt problem i et land, som vi kan alle huske bruges til at forsikre de fleste mennesker en pensionsalder, hvor du er taget sig af økonomisk.

Vi ved alle, at social sikring alene ikke er svaret på dette problem. Mange baby boomers er på nippet til pensionering uden evnen til at betale deres basale leveomkostninger med de penge, de vil have kommer efter pensionering.

Betyder mest vil leder efter job at kompensere, eller de vil være på udkig efter extensions i deres nuværende job forbi den tid, de havde håbet på at trække sig tilbage og nyde deres liv behageligt.

Ud af forlegenhed besvare mange folk deres venner ved at sige de ikke ville vide hvad man skal gøre med sig selv pensionering til at begrunde, hvorfor de stadig arbejder på at få enderne mødes forbi pensionsalder.

Hvis du er i den situation ovenfor eller kan billedet at situationen i de næste 10 år, er der noget du kan gøre for at ændre den økonomiske prognose.

Først se på din 401k. Beregne, hvad du kan forvente ved pensioneringen hvis du kunne aktivt administrere det op til 8% mere i årlige sammensat afkast.

Afhængigt af Hvornår pensioneringen formodes for at ske for dig, hvad slags reden æg er så du i modsætning til afhængigt af det afkast du oplever nu?

En meget enkel, men kraftfuld 401k strategi, der virker med alle 401k plan indebærer to ting.

Bevidsthed

Brug af et indeks fond

Bevidsthed mener jeg spore værdien af dine 401k bedrifter på ugebasis, hvis muligt. Med dette niveau af bevidsthed kan du nemt få øje på en portefølje tilbagegang. Hvis det nærmer sig en forudbestemt beløb (5% og højst 10% foreslog) bør du skifte til en pengemarkedet. Eller hvis du er velinformerede og har mulighed for at gøre det, skifte til et indeks fond, der er designet til at drage fordel af et fald (en bære fond).

Den største fordel du får, er ikke at lade din kontoværdien vasken til sådanne nedslående niveauer, hvor en 40%, 50% eller større gevinst er bare at komme tilbage til selv.

Dette kunne alene øge størrelsen af dine 401k over tid.

Er dette den eneste strategi, der kan sikkert øge dit afkast på din 401k?

Overhovedet ikke. Du skal bare vide hvad de fleste mennesker ikke vil fortælle dig. Jeg har skrevet en bog om emnet kaldet “Videnskabelige rigdom strategier.” Du kan finde det på

Jeg har også nogle flere pensionering strategier og midler placeret her:

Uanset hvad din situation er lige nu, hvor meget tid du har tilbage for at gøre en forandring, og hvor meget du beregne dit behov for at være for en behagelig pensionisttilværelse, kan du drage fordel af forlader tingene som de er.

Kun uddannelse og strategiske investeringer kan netto du returnerer behov for at have et sikkerhedsnet på plads, så når du går på Pension, du ikke sidder fast i en konstant cyklus, månedlige underskud udgifter.

Det er ikke hvad pensionering skulle være om. Og det behøver ikke at være sådan for dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.